Tidligere kampe
27.04.2007Mojo - F.C.Rut1 - 2

Stemmerne
31-08-2007 19:51:54

En enestående præstation af Rutterne gav ligeligt afkast og kampen var en magtopvisning med nærmest kun crutter på banen. Særlig var Arkitekten i hopla og lavede 4 assists og blev fortjent Dagens Spiller! Kasper - 4; Thorkell - 2; Panseren - 2; Jepsen - 1; Laas - 1; Dillerninho - 1.
Arkitekten
27-08-2007 16:56:31

Så startede efterårets guldjagt.. I lørdags mødtes forårets guldbejlere efter den chokerende og noget uventede kolde dukkert fra efterårets første kamp. Trods sidste uges elendige resultat var humøret i omklædningen ok. Snakken gik på hvad var der sket, og hvad vi skulle gøre for at det ikke skulle ske igen? Det var tid at kigge indaf og fremaf. Efter opvarmning og nogle sidste dessiner, blev bolden sparket i gang. Det syntes, at den konstruktive opsang havde fundet vej til hele holdet; der blev kæmpet, spillet bredt, lagt af, og hugget til! Allerede i kampens første kvarter viste vi gode takter. Vi udnyttede den stærke medvind (og deres keepers mildt sagt elendige udspark), til at presse Mojo på egen banehalvdel, hvilket resulterede i et solidt pres med meget spil omkring straffesparksfeltet. Det lugtede af mål. Og ganske rigtigt. Efter små tyve minutters spil åbnede Prinsen af Tølløse ballet med et lækkert hovedstødsmål efter en byge af giftige hjørnespark (1-0 af Laas, assist Kasper). Kort efter lynede han igen; vores lille kanonkonge viste strikerklasse med en 90-graders delikatesse inde i det lille felt (2-0 af Laas, assist Kasper). En stilling der viste sig at holde første halvleg ud. Hvor er fodbold dog en fantastisk sport! Kampen mod Mojo udviklede sig til et klasseeksempel på hvor godt et hold vi kan være. ALLE gjorde hinanden gode, bolden var konstant i bevægelse, der blev løbet og støttet op fra start til slut. ”STAV”! Kampen var i gang igen, og der var stadig mere i posen. Det var tydeligt at vi ikke ville nøjes med en komfortabel to-måls sejr. Nilleren, Laasen, og Gunni var over hele banen! På fløjene viste Andreas og Mejer højt niveau og skabte spillerum med deres hurtighed og placeringsevne. Thorkell, Nikolaj og Erik lukkede af bagtil på eksemplarisk vis og sørgende sammen med keeper Peter for et clean sheet. Holdets solide indsats viste sig at bære frugt. Midt i halvlegen fik midtbanemaskinen og boldekvibrilisten Gudmundsson hugget bolden i det lange hjørne efter en iskold tilbagelægning af vores allesammens danser (3-0 af Gunni, assist Dan). Høghdal havde fået smag efter mere. Kort efter viste han sit genfundne målrævs gen og garnede for tredje gang i sæsonen på en målmandsparade efter skud af undertegnede (4-0 af Dan, assist Kasper). Kampen var afgjort. Et tryllende og veloplagt Ruthold trådte i karakter og viste Mojo no mercy. Dette blev eftertrykkeligt understreget da vores særdeles velspillende fynbo lukkede og slukkede med et følt og hårdt hovedstødsmål på hjørnespark (5-0 af Jeppe, assist Kasper).