Mål: 1. stk. af Kasper Guldager Jørgensen
Assists: 1. stk. af Christian Eriksen
Gule kort:
Røde kort:
Kampensspiller: Christian Eriksen
Bemærkning:En sejr er en sejr, men vi sku nok ha' scoret en tre-fire stykker mere! Tøjvask - Eriksen

30-04-2007 18:17:03

Et toptunet FC RUT mandskab leverede fredag eftermiddag en beskeden men ikke desto mindre velspillet og overbevisende 2-1 sejr på et græsfattigt, tørkeramt og kuperet Ryparken terræn. På trods af træthed i stængerne hos nogle spillere efter onsdagskampens strabadser var der højt humør og kampgejst hos alle cerutter. Forsvarsstyrken var betydeligt reduceret på grund af afbud, sygdom og skader, men den kampklare 4-mandskæde havde heldigvis luft til alle 90 min., og bortset fra et velplaceret frispark fik Mojo ikke overrumplet den bagerste kæde en eneste gang. Det blev hurtigt klart, hvem der havde det spillemæssige overtag. På trods af et underlag, som fik Kløvermarken til at ligne en veltrimmet green, flyttede rutten bolden forholdvis sikkert rundt om et lidt langsommere og let forvirret Mojo hold. Der blev også produceret en del chancer, hvilket efter ca. 30 min. spil resulterede i en scoring af Mikkel Gudmundsson, som i en afstand på 25m halvflugtede bolden i netmaskerne (det har vi set før) bag en overrumplet og chanceløs Mojo målmand. Flere scoringer blev det ikke til i første halvleg. I anden halvleg fortsatte tenderne fra første halvleg, men det lykkedes kun at udplacere Mojo målmanden en gang til, hvilket var Arkitektens fortjeneste. Desuden fik Mojo ca. 20 min før tid et tvivlsomt frispark på kanten af feltet, som de eksekverede på flotteste vis, og både 6-mands muren og den store målmand Bell mellem stængerne var chanceløse. Mojo fik blod på tanden, men kom ikke nærmere ruttens mål. Til gengæld fløj bolden omkring ørene på Mojos målmand men endte aldrig i nettet. En meningsmåling blandt de fremmødte tilskuere viste efterfølgende, at de orange trøjer burde have scoret et par ekstra kasser, og at dette ville have højnet underholdningsværdien. Jeg synes vi skal tage dette til efterretning, når vi på søndag (tidligt!!) møder FC Vinner Skaller på Ryparken Road og uddeler STAV på ægte FC RUT maner. CE