15.05.2023F.C.Rut - FC Tre Falke1 - 0
20.09.2023FC Tre Falke - F.C.Rut0 - 3

Niller
28-05-2011 19:45:03

Fænomenal live-transmission fra kampen, næsten som at være der selv! Godt skrevet, håber CL-finalen bliver ligeså spændende.. ;-)
Kristian Nordbye Bentsen
27-05-2011 08:53:47

Flot og komfortabel hjemmesejr til rutterne! FC Rutt bød velkommen til aftenkamp mod 3 Falke mandag d. 23. maj. Kl. 17.30. Det var et veloplagt FC Rutt hold som på dagen blev iscenesat af en energisk coach, Kiilerich, og kampens betydning var klar for hele holdet under det 1 ½ minut lange taktikmøde: Rutterne skulle have 3 point for at holde trit med toppen. Ganske enkelt! 3Falke lå i bundregionen men havde alligevel præsteret at tage point fra et af de øvrige tophold, så det var uklart hvordan styrkeforskellen ville være. Hjemmeholdet tjekkede først ind på Stadio Comunale aka bane 12 i Kløvermarken, som i vanlig stil var udstyret med 60% græs og 40% ren jord. Opstillingen var flg.: Brian ”The Butcher” – Erik, Thor, Kasper, Eriksen – Bentsen, Lasse, Rasmus, Pippo – Meyer, Guldager. En skræmmende opstilling men bænken var mindst lige så skræmmende: Jasper, Coach Kiilerich og Jeppe. Fra starten af kampen var det tydeligt at Rutterne var det bedste mandskab. Der var klart spil overtag og med god hjælp fra vinden blev spillet i 1. halvleg konstant presset fremad. Det ene angreb efter det andet bølgede frem og kort inde i kampen kom der pludselig en stikning til Pippo, som ad 2 omgange gik banket bolden i kassen til det forløsende mål til 1-0. Pippo er nu nummer 2 på topscorer listen og puster kraftigt Matthias i nakken i kampen om 1. pladsen. Det i sig selv er en spændende dyst! Kampen var for alvor i gang og jeg tror nok at de stakkels 3Falke spillere fik Rutter staven at mærke. Av for pokker, det gjorde nas på modstanderen! Inden pausen ville 3Falkes målmand også være med og skal have stor ros for en glimrende aflevering direkte til Lasse, som på fantastisk vis udplacerede målmanden. Stillingen var nu 2-0 og det så rigtig fornuftigt ud. Hen mod slutningen af halvlegen kom 3Falke bedre med i spillet, men midterforsvaret stod knivskarpt og tillod ikke modstanderen meget plads. Vi forstod dog at få spillet til at flyde på en svær bane samtidig med at medvinden gjorde det svært at lægge de afgørende stikninger til Meyer og Guldager. Men der var mange gode bolderobringer og angreb med mange spilstationer og det var virkelig godt at se. Stor ros til alle for en rigtig flot første halvleg. I pausen gjorde vi os klart at vi formentlig ville komme under pres fra 3Falke. Modvinden gjorde selvsagt situationen mere vanskelig men det var samtidig tydeligt at 3Falke ikke for alvor var farlige i spillet frem ad banen. Vores spil hang periodevis godt sammen, hvor der var mange berøringer i angrebene. Dog var der ligeledes en periode på ca. 20 minutter midt i 2. halvleg, hvor vi ikke formåede at få roen helt ind i spillet. Men hey, hvad gør det når der lige pludselig er hjørnespark til Rutterne: Lasse trækker ud for at tage hjørnesparket. Mens han udtænker sin plan, siger han til Guldager – som er i færd med at varme op til at komme ind igen – at han tror, at han vil sende bolden ind i hovedet på Jasper. 10 sekunder senere header Jasper bolden sikkert ind til 3-0 – på direkte oplæg fra Lasse. Det er squ da overlegent og uden tvivl dagens detalje! 3Falke må sande at det aldrig bliver en rigtig god aften for deres vedkommende. Nå, tiden er ved at rinde ud af kampen. I de sidste 10 minutter modtager Rasmus et gul kort for en forseelse, vi vidst alle havde lidt svært ved at se var til gult. Det betyder ikke så meget for vi rider stormen af – med god back-up fra en velspillende Brian i målet, som reddede de spartanske forsøg som 3Falke kunne præstere på dagen. Stor ros til alle for en herlig 3-0 sejr, hvor Brian holdt sit clean sheet, hvor forsvaret havde fuldstændig styr på tingene og byggede flot op nedefra, hvor midtbanen kombinerede og fightede fantastisk og hvor angrebet arbejdede i et hidsigt tempo og konstant var farlige for modstanderen. Godt kæmpet, drenge. Ja tak, flere af den type kampe:-) Hilsen Kristian