20.05.2011F.C.Rut - FK Saturn2 - 0
23.09.2012FK Saturn - F.C.Rut0 - 6

Wibholm
05-06-2007 05:32:47

Fra første fløjt var der ingen tvivl om at Cerutten ville dominere kampen over folket fra Saturn! Koncentrationen havde dog svært ved at indfinde sig og der blev især de første 20 minutter lavet mange smådårlige afleveringer uden saft og kraft. Det blev dog gradvist bedre og kulminerede med 1-0 føring til Rut, sat ind af Arkitekten, som nu for alvor trådte gaspedalen i bund! Gulddrengen for rundt som en flittig bi og er med i stort set alt offensivt; han skyder på Saturns overligger og Danserens følger fint op på reposten: 2-0!! Defensivt står vi stærkt og Saturn kommer kun max til midten af vores banehalvdel før de jernfast afvises. Pingel måtte dog desværre lade sig udskifte, da han fik en spontan fiber i låret. Kort efter tilkæmper Rutten sig et straffe - Arkitekten eksekverer; men sandt at sige kommer der ikke meget sus i bolden og målmanden parerer. Pis, nåmen der er der vist bøde for sånowet. Få situationer senere gøres skaden dog god igen, hvor Kasper sætter den manglende fart fra før i bolden, som i en bue rammer netmaskerne! 3-0! Saturnboerne fik dog reduceret til 3-1 efter lidt koncentrationssvigt og en umarkeret spillers løb fra midten, som fik bolden i fødderne foran Rut-kassen. Halvlegens stilling. Anden del af akten blev en anderledes intens magtdemonstration fra Cerutten. Kombinationsspillet gled ubesværet og der blev lavet nemme hurtige pasninger og gode sideskift. Ekvilibristiske driblinger og gode rushs ad siderne. Nærkampene faldt oftsest ud til os og vi kom først på boldene. Krüger på overliggeren. Eriksen scorede. Gunni scorede 2 mål men Saturns målmand valgte at holde det ene mål hemmeligt indtil efter kampen, før han med store Jullerupfærgeby-øjne proklamerede "Den var inde..!". Ja ja nuvel - en af de mest velspillede halvlege blev fløjtet af og Ruttens sundhedssandal-klædte målvogter Pimp Bell's kommentar står her til sidst bøjet i neon. "Det er jo Verdensklasse!". ..så var det også på høje tid! Rutterne skulle ud og drikke kakaomælk og spise røde pølser på "3. halvleg" og Danseren skulle hjem og have pels på knagen.. Alt i alt en overordentlig god fodbolddag i Valby. Roger over..
Stemmerne
03-06-2007 21:31:36

Denne tidlige morgenstund trådte de fleste af Ceruttens spillere i karakter og gav dem fra Saturn stærkere tobak end de kunne tåle! Særligt præsterede Gulddrengen Kasper der scorede hele 2 mål og lavede 2 assists. At Arkitekten ikke fik flere stemmer skyldes udelukkende andres gode præstationer - stemmerne fordeltes som følgende: Kasper - 5; Torkell - 3; Krüger - 2; Eriksen - 2; Danseren - 1; Brasch - 1; Låsen - 1.