15Peter Dahl Nissen00001
16Peter Møller Christensen00004

Stemmerne
21-05-2006 18:42:19

Kampens spiller: Låsen. Laas - 5, Store-Peter - 4, Danielsan - 1, Munk - 1, Nissen - 1, Nillerdinho - 1
Niels W
21-05-2006 18:35:17

Pokalkamp mod Kapow! 'Olla 'Olla Boys! Verdens øjne er rettet mod Rutten og Grønland var første land til at lykkeønske pokalsejren igår! Det var intet mindre end fantastisk fodboldvejr og pånær banen var der optimale forhold for et brag af en fodboldkamp mod ærkerivallerne fra Kapow! 1. halvleg var en heksekedel for CRutten, da Kapow lagde en meget disciplineret linje fra start med højt tempo og hurtige stikninger og løb fra midtbane og angreb, som i flere tilfælde var ved at løbe os over ende! En hård fight fra alle banens crutter var årsagen til et det hårde pres ikke gav pote for Kapow. Et stolpeskud og sublimt målmandsspil fra Peter Møller forhindrede Kapow i at eksekvere. I modsatte ende viste Munk stor fightervilje og at hans titaniumsknæ er hårdere end aluminiumsstolper, da han kolliderede med stolpen. Hakket kan ses endnu på Kløverens bane 10 højre stolpe målet mod omklædningsrummene! Få minutter scorer Munken 1. mål på et langskud, der tar en lykkeknold og snyder målmanden - CRutten er i front!! 2. halvleg: Solen kom nu i ryggen, og frem i CRuttens synsfeltet sås pludselig banen! Vi kom nu langt bedre og hurtigere til bolden og vandt flere nærkampe! Især Låsen fik kæmpet nogle hårde nærkampe på midten og også Kasper fik gjort et flot stykke arbejde på midten! Der blev bestemt ikke givet ved dørene fra Kapow - men Munkus sparker "spændningsmomentet" ved en 1-0 føring i netmaskerne midt i halvlegen! 2-0 til F.C.Rut! Der kom nu mere ro over spillet men alle crutter kæmpede hårdt videre! Chancer fik vi ikke så mange af og det meste var individuelle initiativer og friløbere. Kapow havde da også kun en reel chance - et frispark som Møller smidigt pillede fra dens bane mod "krogen"! CRut-forsvaret stod markant bedre i 2. halvleg end den lidt usikre 1. og fandt en bedre rytme, som lukkede angriberne ude! Kampens spiller blev den hårdtkæmpende Lås! De 2 BackenBois tilskuere fik en rigtig CRut arbejdssejr i skue! Pokalen er et skridt nærmere..!