06-10-2011 03:34:01

Glimrende skrevet, som at være der selv ;-)
Bentsen
05-10-2011 17:06:32

På årets varmeste dag (1. oktober..) leverede FC Rutt en af sæsonens bedste kampe. Det blev til en yderst velfortjent sejr på 3-0 over et tandløst Argon hold, som ikke satte mange ben rigtigt i kampen. Allerede inden kampen kunne man mærke kampens betydning: Brian havde taget turen direkte fra skødet af en af de barmfagre tyske tøser på Spatenbräu-Festhalle - og ja, her taler vi Oktober fest i München - en sen nattestund og direkte til Ryparken kunststofbaner med kampstart lørdag formiddag. OG efter kampen direkte tilbage til München for at fortsætte fangsten med at hive tyske tøser i rusen. Respekt! Sikke en dedikation.. Som nævnt blev kampen spillet på kunststof og jeg skulle hilse at sige at det kunne Rutterne altså godt lide: spillet flød allerede fra kampens start og faktisk allerede under opvarmningen, som Laas stod benhårdt for (jeg var faktisk allerede småtræt ved kampstart..) Kasper Nørskov blev desværre skadet under opvarmningen, så der skulle rokeres om lige inden kampstart. Rutterne kom på 1-0 midtvejs i 1. halvleg på et flot opstil, hvor Mejer afleverede til Matthias Målmager, som udenfor feltet bankede bolden i kassen i en bue over målmanden. Fedt! Så var vi foran. Lige inden halvleg fik jeg lidt heldigt dirigeret et indlæg fra højre side med papegøjen videre ind til Kasper, som knaldede bolden i kassen. 2-0 og tæt på halvleg - efter 2 mål fra vores giftige angrebsduo. 2. halvleg fortsatte vi takterne og kom på 3-0 ved Matthias igen og Mejer stod igen for oplægget. Vi kunne have vundet kampen betydeligt større, men vi lod Argon slippe i dagens anledning. Jeg tror faktisk ikke at Argon havde et egentligt farligt forsøg indenfor rammerne - og ellers havde vi jo vores super målmand til at tage den sidste motiviation ud af modstanderen. Alle præsterede på et virkelig imponerende niveau og det var en udsøgt fornøjelse at være med til og det var samtidig en af de kampe, hvor mange havde gjort sig fortjent til at være kampens spiller.