14.10.2006Boldklubben Kapow - F.C.Rut2 - 2
21.04.2011F.C.Rut - Boldklubben Kapow4 - 2

Kristian Nordbye Bentsen
29-08-2011 14:23:20

Der var lagt op til en vind eller forsvind kamp for FC Rut denne lørdag i Farum, hvor Rutterne skulle op mod byens helte fra Kapow. Med en sejr kunne vi holde trit med top 2-3 mens et nederlag formentlig ville betyde at vi for alvor kunne vinke farvel til toppen af rækken. Lad os sige det med det samme: det blev aldrig nogen historisk stor oplevelse i Farum. Vejret (torden og regn) gav ikke de bedste betingelser for at kunne gennemføre kampen. Da vi mødte op var banen drivvåd og der lå vandpytter overalt på banen. Til gengæld var der ikke lige det ekstra krydderi med torden, så dommeren fløjtede kampen i gang. Og hey, det var sgu ens for begge hold. Rutterne stillede i en sædvanlig 4-4-2 i flg. opstilling: Brian – Erik, Thor, Nørskov, Wibholm – Lasse Krügermeier, Lasse (ny mand), Bentsen, Rasmus – Mejer, Jeppe. Ingen på bænken så den stod på 90 minutter for alle boys. Banen var som nævnt yderst krævende og der var ikke så meget plads til poleret bold i 1. halvleg. Kampen bølgede fint frem og tilbage uden at der dog opstod de helt store chancer. Kapow kom, symptomatisk, foran 1-0 efter ca. 15 minutter på et selvmål, hvor Brian lod sig snyde af vandmasserne på en tilbageaflevering. Det var surt show men Rutterne rullede blot ærmerne længere op og gav den gaas. Der blev løbet en masse på den tunge bane og det var tydeligt at Kapow var svært tilfredse med at gå til pausen med en smal 1-0 føring. Det gjorde ondt i de spinkle Kapow ben. 2. halvleg startede med bulder og brag (ikke fra oven) med et voldsomt pres fra Rutternes side. Det var tæt på at give bonus allerede efter 5. minutter, hvor undertegnede fik en super stikning på venstrekanten, tørrede en træt Kapow back og sendte en flad aflevering ind foran målet. Tilbagevendte Rasmus satte en inderside på og den afbrænder gjorde nas. Av, av…Men Rutterne fortsatte presset mod Kapow målet og Kapow spillerne blev mere og mere møre. Desværre slog de kontra og satte den flot ind uden chance for Brian. Så var vi pludselig nede med to mål men vi havde stadig troen på sejr. Vi pressede spillet endnu længere frem og besluttede at spille med 3 mand i forsvaret, rykker Niller op på midtbanen og flytte Rasmus frem i angrebet. Det var nu ren powerplay med spil til ét mål: Kapows mål! Men Kapow havde en super målmand på dagen, som ragede alt til sig. Der var forsøg på overliggeren, skud på målmanden – bolden hoppede og dansede men det var en af de dage.. Slukøret måtte vi konstatere at vi tabte på trods af at vi spillede en fantastisk 2. halvleg. Banens omstændigheder taget i betragtning var det noget af det bedste set længe fra vores side. Meen, en ting kunne vi glæde os over: det var officiel snegledag og Rasmus tog stilsikkert stikket hjem med et ”Er der mon nogle tøser, der skal en tur på en lille ride med mig i min pickup truck?” skæg. Respekt! Det var voldsomt. Mejer cashede i øvrigt hårdt ind med 4 tilskuere til kampen, hvoraf 2 havde overskæg. Legendarisk Tak drenge for en god indsats trods et ærgerligt resultat.