13.05.2010F.C.Rut - 1. FC. Johnby2 - 1
08.04.20111. FC. Johnby - F.C.Rut1 - 4

Bentsen
15-08-2011 16:32:49

Så blev efterårssæsonen 2011 skudt i gang med en vigtig kamp for Rutterne: Kampen var vigtig med henblik på at holde trit med top 3 i ligaen. Modstanderen fra Johnby var inden dagens kamp kun 4 points efter i stillingen, så der var meget på spil for begge hold. Rutterne stillede op i flg. opstilling: Brian - Erik, Torkell, Nørskov, Kiilerich – Mejer, Jesper Jørgensen, Bentsen, Janus (ny mand) – Fætter Lasse, Guldager. En frygtindgydende bænk bestående af Matthias, Eriksen og Jesper Olesen stod klar og trippede for at give den gas. Efter en god start (de første 3-5 minutter) fra Rutternes side lykkedes det gradvis Johnby at presse spillet langt frem, hvilket skabte en del uro for os. Det var tydeligt at vi lige var kommet tilbage fra sommerferie, hvor grillsæsonen - bestående af pilsner & pølser, forstås - har haft et voldsomt godt tag på Rutter drengene: Johnby var konstant et skridt foran os i en svær 1. halvleg og havde mange chancer. Vi blev dog holdt godt inde i kampen af en formidabelt velspillende Brian i målet. Det gik bedst, når vi turde spille bolden frem og vi kom da også frem til en del dødbolde, heriblandt 4 hjørnespark. Matthias havde også en god friløber henimod slutningen af 1. halvleg, men – hårdt presset af deres forsvar – blev vinklen desværre for spids. 0-0 ved pausen og det kunne vi være fint tilfredse med. 2. halvleg fortsatte som 1. halvleg startede. Vi begyndte godt men pludselig blev vi straffet af et spilovertag fra Johnbys side og så stod det 1-1. Derefter kørte modstanderen hårdt på og forsøgte at lukke kampen, men vores forsvar og Brian stod virkelig godt og afviste i fællesskab ethvert angreb. Da der var 15 minutter tilbage af kampen foretog coach Kiilerich en genistreg – præcis som mod Bechham Boys i forårets sidste kamp: Vi spillede nu med 3 mand i forsvaret og i stedet rykkede vi en ekstra mand i angrebet med henblik på at lægge et hårdere pres. Det overrumlede modstanderen og igen lykkedes det at score med den opstilling! På hjørnespark fik Nørskov prikket bolden videre til Matthias, som med røven fik presset bolden i mål. Ikke lige den elegance vi normalt kender Matthias for, men HEY – Rutterne havde udlignet! Så tror jeg nok at vi var med igen. Flabet som en sulten slagterhund kommanderende Kiilerich holdet til at fortsætte hvor vi slap og opstillingen blev således fastholdt. Kampen sluttede dog 1-1 og det kan vi være fint tilfredse med. Der var fight over hele linjen og det var dejligt at se. Guldager nævnte dog efter kampen at undertegnede burde have fået et gult kort for kontinuerligt hårdt spil. Jeg var nok egentlig mere enig med dommeren her. Til gengæld nævnte undertegnede for Guldager at han burde have sat en kasse ind i vores bedste angreb i 2. halvleg, hvor han spillede 1-2 med Matthias og afsluttede forbi mål lige uden for feltet. Men med de angrebsspillere vi råder over, er jeg sikker på at der venter store oplevelser i efteråret