Tidligere kampe
09.10.2011Skjold Cph. - F.C.Rut2 - 5

Eriksen
21-06-2011 10:10:59

Det var en mild og solbeskinnet torsdag aften i juni. Græsset var grønt, og der var rimelig meget af det. Efter en lang dag på kontoret var det tid til losse til klatten og skubbe med skulderen, og drengene glædede sig. Arkitekten havde på overdådig vis sørget for godteposer til alle, så der var ingen undskyldning for at gå sukkerkold efter 1. halvleg. Modstanderen var Skjold Cph, som havde leveret flotte resultater og lå nr. 2 i rækken, så hvis vi ville blande os i topstriden, krævede det en sejr. Skjold beviste tidligt, hvorfor de lå i toppen af rækken. De var boldsikre og hurtige og lagde et højt pres, som også resulterede i flere chancer i løbet af de første 20 minutter. CRutterne var dog også oppe på dupperne, afviste flot i forsvaret og leverede til tider flot pasningsspil. Det resulterede i, at Crutterne kom først på tavlen efter mindeværdigt kontraspil af Mattias og undertegnede. Det var dog helt tydeligt, at Skjold ikke var tilfredse med den udvikling. De fortsatte det høje pres og flotte kombinationspil, og inden dommeren nåede af fløjte af til teen blev det til både 1-1 og 1-2 til Skjold. Øv! 2. halvleg fortsatte som første med intens fight og til tider også flot fodbold fra begge hold. Skjold knaldede et indirekte frispark op i krydset efter lidt uopmærksomhed i Rut forsvaret, 1-3, og 10 min. før tid fik Rutterne reduceret til 2-3 ved et langt indlæg fra venstrekanten (Mr. Bendtsen), kikset indgreb fra Skjolds målmand og flot opsøgt af Mattias, som kunne sætte den ind i netmaskerne med knæet. Selvom Rutterne inderligt kunne have ønsket sig en udligning, opstod chancerne ikke rigtigt, og slutresultatet 2-3 til Skjold var meget sigende for den tætte kamp, hvor Skjold nok alligevel var lidt mere skarpe i gennembrudsspillet. Efterfølgende var der skulderklap og krammere til alle Crutter for god fight. Den umiddelbare skuffelse blev skyllet ned med kolde pilsnere, som der heldigvis var rigeligt af, og hurtigt blev der opnået enighed om, at vi havde leveret en ærefuld og seværdig indsats. N.B. De får stav til efteråret!!