14.06.2007B. Søborg-1 - F.C.Rut0 - 6
12.10.2007F.C.Rut - B. Søborg-16 - 1

Gunni
25-06-2006 15:35:35

Forårets sidste kamp blev afsluttet på vel nok gruppens mindste bane! Faktisk var den så lille at man følte sig tilbagesat til vinterboldens futsalbaner! Rutten er heldigvis ALTID skarpe i kombinationsspillet, hvilket da også fik Søborgdrengene ud at løbe....på trods af den lille bane! Søborg pressede hårdt på fra start og Rutterne virkede deffensivt en smule ukoncentrede. Spillet blev dog bedre og bedre og Jublen på stadion ville ingen ende tage da Laas med et rapt lille vip spillede vores allesammens bagerste mand (lokomotivet Nillerdinho) fri til scoring. Et lækkert mål! Herefter stod der Bob på resten af kampen. En frispilning af Daniel Robben Krommenhoek, der blev efterfulgt af et sikkert spark fra målstregen op i net-taget satte festen i gang for Bob og Rutten. Søborg nåede dog at komme på 2-1 inden halvleg. Lige fra 2.halvlegs start drev Daniel (som altid) gæk med modstanderens højre back og det blev til endnu et oplæg, der sikkert blev sat ind af Bob. 3-1, og det varede ikke længe før dette blev forøget til 4-1 af samme herre! Bob kronede en flot indsats ved at slide sig til et straffespark, som han selv køligt eksekverede til 5-1. Søborg nåede et enkelt trøst´mål til kampens resultat 5-2. Bob var, som stemmerne også afslører, kampens helt store spiller. Ruttens talentfabrik har endnu engang spyttet en målfarlig herre ud af maskineriet! Det skal dog lige nævnes at der var rigtig mange, der på denne fantastiske fodboldaften spillede sublimt og at alle havde stor fortjeneste i at vi kan gå på ferie med en sejr! Vi ses til august!
Stemmerne
21-06-2006 22:41:17

Vores supergiftige Bob lynede med hele 4 fuldtræffere og blev fortjent kampens stemmesluger!! Dette svinger ham helt til tops i tabellen blandt Ruttens farligste mænd (se stats). Bob - 8 (som udløser en kasse øl til holdet!), Danielsan - 2, Niels W -2.