30.09.2006F.C.Rut - Club Tropicana Boys0 - 2
03.03.2007F.C.Rut - Club Tropicana Boys2 - 3
23.02.2008Club Tropicana Boys - F.C.Rut0 - 5
15.06.2008F.C.Rut - Club Tropicana Boys3 - 1
01.10.2008Club Tropicana Boys - F.C.Rut2 - 0
21.02.2009Club Tropicana Boys - F.C.Rut1 - 3
29.05.2009F.C.Rut - Club Tropicana Boys0 - 3
27.09.2009Club Tropicana Boys - F.C.Rut0 - 3

Eriksen
28-05-2006 08:33:33

Club Tropicana Boys vs. FC RUT Solen skinnede, vinden blæste og 12 veloplagte g(r)utter var mødt op i Valby Idrætspark for at uddele stav. Fra kampstart var rutterne som sædvanlig et skridt foran på grund af grundig opvarmning og stor kampgejst. Det meste af første halvleg bød på flot kombinationsspil fra FC Rut, hvilket også udmundede i et par kvalificerede afslutninger - bl.a. et superhuk af Daniel Krommenhoek, som blev reddet på stregen af en forsvarsspiller. Modsat havde CTB ikke meget at byde på i første halvleg. Anden halvleg var knap fløjtet igang, før dommeren fiskede sit gule kort op af lommen, og viste det til en nyindskiftet og forståeligt nok noget forbløffet Bob. Fortjent eller ej - rutterne var reduceret til 10 mand i de næste 10 min. Det førte til et bombardement af ruttens mål, som i kraft af god fight hos alle rutter samt sikkert målmandsspil fra Peter Møller ikke førte til CTB scoringer. 11 mand stærk kom rutterne atter med i kampen, og Bob fik som kompensation for sit gule kort på fornem vis tilkæmpet sig et straffespark, som blev sikkert eksekveret af Mr. Krommenhoek. Foran 1-0 kunne rutterne dog ikke føle sig sikre, for CTB fortsatte det hårde pres i forsøget på at udligne. Stærk fight og flot spil fra alle rutter gjorde dog, at CTB aldrig kom til de helt store chancer. I stedet kunne undertegnede ca. 5 minutter før tid lukke kampen med to ikke så lidt frække driblinger og et yderside bananspark, som endte bag CTB's keeper. Med 2-0 til FC Rut over CTB efter en særdeles velspillet kamp i Valby Idrætspark fik rutten manifesteret sin placering i toppen af tabellen. Det vi kan tage med fra denne kamp er - udover de 3 point - flot fodbold, højt humør og god fight. Så er det sgu sjovt at spille fodbold. Jeg glæder mig allerede til næste kamp. RUTRUTRUTRUTRUTRUTRUTRUTRUTRUTRUTRUTRUTRUTRUTRUTRUTRUT
Stemmerne
25-05-2006 16:36:23

Flot fight over hele linjen udløste følgende stemmer: Christian Eriksen - 5, Gunnileidis - 2, Brian - 1, Joe - 1, Laas - 1, Nissen - 1, Niels W - 1.
George Michael
22-05-2006 15:10:05

I kan kombinere og aflevere alt det i vil... men lige meget vil det hjælper i får stryg på torsdag! :) Vi ses F.C. Rut (Prut) Forza Club Tropicana Boys
Laas
22-05-2006 10:45:30

En af grundene til, at vi ikke fik gang i vores kombinationer i sidste kamps anden halvleg, var kvaliteten af vores afleveringer. De var simpelthen for ringe. Vi smed alt for mange bolde væk, alt for hurtigt, hvilket betød at vi brugte mange kræfter på at tilbageerobre bolden og at vi meget af tiden var under pres. Skal vi ikke aftale at kvaliteten af vores afleveringer skal hæves over hele banen? Så er det nemlig ikke os, men de andre der løber sig trætte - og os der har det sjovt med at spille god bold! Det er fandeme vigtigt! Lad os gøre det i kampen mod tropicana!