Tidligere kampe
24.09.2006F.C.Rut - Cosa Nostra0 - 0

Laas
22-05-2006 10:39:51

Sur røv med endnu en uafgjort. Det føles lidt som et nederlag, men vi skal huske på, at vi altså stadig er ubesejret. Sådan! Vi har spillet tre kampe uafgjort, men hver gang har det føltes som et nederlag, fordi vi har haft chancerne til at lukke kampen effektivt i første halvleg ved at bringe os komfortabelt foran. Vi skal være mere koldblodige, nogle bedre killers! Nå det er sagt, så er 3-1 (som vi førte med på et tidspunkt i søndags mod Cosa Nostra) altså en udmærket føring, som vi ikke må sætte over styr. Men det var som om, at angsten for tabe var større end lysten til at vinde. Og sådan må det sgu ikke være. Hvad kan vi så lære af det? At vi ikke skal være bange for at tabe, men i højere grad have lysten til at 'dræbe'! Altså at uddele god gammeldags stav!
Stemmerne
21-05-2006 18:15:00

Peter Møller - 7, Laasleidis - 4, Kasper - 1, Johan - 1, Niels - 1
Johan
21-05-2006 16:54:54

Op og ned i ruttens første morgendyst: Kampen med at komme op er ofte det hårdeste ved en morgenkamp, dette var ikke tilfældet for et morgenfriskt FCRUT hold. Rutten åbnede i samme overlegne stil som i onsdagens masakre af Panum. Efter 10 minutters spil lagde Krügermeier et perfekt indlæg som Kasper flot dirigerede over idet lange hjørne. Rutten pressede mere på, men af Cosa Nostras mange driplekonger fik desværre udlignet på en pæn tur. Rutten kløede dog på. Vi dominerede første halvleg over hele banen og kom fuldt fortjent først på 2-1 ved el kapitane på et sikkert hovedstød, og på 3-1 via en løbetur af undertegnede. Ved halvlegens slutning fik Nostra et noget tvivlsomt straffe, som med nød og næppe blev sat ind bag store Peter. 3-2 ved halvleg var et surt resultat ovenpå en halvleg hvor vi burde have lukket kampen. Chancerne blev dog desværre forspildt. I anden halvleg lagde et nu mere velspillende (vågent?) Nostra-hold, en frisk vind og en partisk dommer et markant pres på rutten. Vi havde problemer med at få kombinere os op ad banen og Nostras afslørede flere offensive kvaliteter. Store peter holdt dog føringen hos rutten med flere gode indgreb. Desværre førte et lillle forsvarssammenstød og en fræk hæl til en udligning midt i halvlegen. Både rutten og Nostra havde efterfølgende store chancer som kunne have afgjort kampen. Peter leverede flere tv-redninger og ruttens angribere fik ikke ramt målet...Mod slutningen af kampen fik vågnede rutten igen og pressede på for sejrsmålet. Det kom dog aldrig og tilbage står vi mig ruttens tredje uafgjorte kamp. I modsætning til de to foregående uafgjorte føltes det dog ikke i helt så høj grad som et nederlag. Vi mødte et godt hold, som bliver spændende at møde igen. Forhåbentlig på et mere menneskeligt klokkeslet. Og dér skal de få den stav som de så inderligt gerne vil have. De kommer til at tigge om mere.