Tidligere kampe
03.09.2006Odense Bonvenner - F.C.Rut0 - 3

Peter Nissen
03-05-2006 23:29:37

Kampreferat: Efter en perfekt sæsonstart lå presset igen på Rutten for at levere endnu en sejr i kampen mod bong'erne fra Odense. Rutten lagde ud i et højt gear og på trods af en fedtet Kløver, kørte kombinationer flot fra starten. Især var "den hollandske fare" hele tiden udfordrende på venstrekanten - når han ellers ikke havde travlt med at sætte krøllerne. Det blev da også de hollandske træsko, der sendte den første bold i nettet efter et smukt gennemspillet angreb. Resten af første halveg fortsatte "Rutte-bilen" med at pløje al modstand til ned, og vi kom til mange chancer, der kunne have resulteret i en større pauseføring. I anden halveg fik vi lidt mere modstand fra et udmærket modstanderhold, der især var præget af en hårdt fightende og godt spillende midtbane. Dette tvang de stolte drenge fra Rutten til at trække i arbejdstøjet - hvilket vi også ser rasende godt ud i - og med indædt fight (og i perioder gode kombinationer) at slå Ruttens position som det bedste hold på banen fast! Med målet til 2-0 fra kanon-kongen Kasper, blev modstandernes sidste håb slukket, men tilgengæld kunne CRutten lige så stille tændes for at fejre sejren. Der sluttes herfra med et ønske om, Må ilden i CRutten aldrig slukkes!
Johan
30-04-2006 22:24:56

Lad mig supplere niller med, at det var super fedt at der blev fightet på hele banen hele kampen igennem! Ros til alle! vi ses onsdag til en spændende pokaldyst.