14.09.2014Panum SK - F.C.Rut1 - 6
03.04.2016Panum SK - F.C.Rut4 - 4

C.Rudi
10-03-2008 19:55:00

En grå, blæsende og våd formiddag på en kuperet Valbygrusbane var udgangspunktet for søndagens træningskamp mod Panum SK. Der var dog et overskyggende lyspunkt på - Arkitektens fødselsdag, der vist nok fra ubekræftede kilder sørgede for at holde tørt under selve kampen!? Rutten startede ud med gode kombinationer og hurtige et-to kombinationer og det gav Rut-dominans. Meget symptomatisk for dette spil var førstscorede mål totalt gennemspillet med mange hurtige spilstationer. Bolden havnede i fødderne på Skafte som stille og roligt kunne score. Herefter faldt spillet lidt fra hinanden. Det mindede lidt om problemerne fra futsal, at når vi angriber er vi ikke tålmodige nok, hvilket resulterer i at for mange bolde mistes unødigt. De første 10 minutter af 2. halvleg skulle Rutzne også lige op i gear igen - og det varede resten af kampen igennem, hvor vi viste styrke og rutine. Det lykkedes stort set hver gang bolden i fremløb blev spillet tilbage at skifte spillet og skabe store og åbne huller, der blev til gode muligheder for afslutninger. Gunni lavede en god kasse. 2-0! Panum blev godt afvist af forsvaret gennem det meste af kampen, og fik ikke udbytte af noget offensivt - på trods for et par skud på overliggeren og en friløber. Jeppe slutter formiddabelt af for Rutten ved at finde sandjernet frem og med mesterlig føling svinge bolden i krogen. 3-0! En rutineret sejr med mange gode elementer at finpudse og arbejde videre med! Killerich havde en glimrende debutkamp og vi ser frem til at se mere fra godteposen. Efter kampen var der dejlige kolde sodavand at skylle sejren ned på - Tak til Kasper for det! Ærbødigst C.Rudi